Școală Primară

Curriculumul britanic, ce pune accent pe educaţia STEM – Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică, abordate interdisciplinar şi aplicat.

After School

Această deschidere către comunitate ne permite să împărtășim expertiza noastră și să oferim un mediu educativ de înaltă calitate și sprijin pentru toți copiii dornici să învețe și să se dezvolte.

Școală de vară

Programul școlii de vară are ca scop aducerea cunoașterii prin intermediul jocului, dezvoltarea personală și creșterea gradului de sociabilitate și empatie.

Despre Noi

Am pornit la drum cu un vis: să punem pasiunea pentru educaţie şi experienţa noastră în sprijinul copiilor care au nevoie de o abordare relaxată, complet diferită de sistemul clasic de învăţământ.

Relaxat nu înseamnă superficial. Relaxat înseamnă că programul şi abordarea profesorilor sunt adaptate fiecărui copil în parte, astfel încât să se muleze perfect nevoilor şi abilităţilor sale. Cursurile sunt completate de programul zilnic de mentorat individualizat, în care copiii sunt ascultaţi, văzuţi şi ajutaţi să îşi descopere şi să îşi dezvolte abilităţile şi pasiunile.

Amias International School este mai mult decât o şcoală. Este o comunitate de copii puternici, inteligenţi, curajoşi şi liberi.

La noi copiii nu sunt judecaţi sau evaluaţi, ci sunt pregătiţi să devină oameni liberi şi echilibraţi. Punem accent pe ocrotirea abilităţilor naturale prin diversificarea activităţilor educaţionale, sportive şi culturale. Am creat astfel un mediu relaxant de învăţare şi cultivare a măiestriei. Punem în valoare aptitudinile sociale, morale şi spirituale lăsând copiii să crească şi să se dezvolte în ritmul propriu, fără presiuni sau constrângeri, fără competiţie. Fiecare dintre copiii noştri este învingător în propria poveste.

Ce este AMIAS?

Amias International School este o școală recunoscută internațional, cu un curriculum britanic, care încurajează copiii să exploreze și să-și descopere propriile forme de exprimare. Fondată cu dorința de a crea un mediu în care fiecare copil se simte acasă, școala se concentrează pe dezvoltarea abilităților înalte, dezvoltarea emoțională și sprijinirea copiilor cu nevoi speciale în educație. La Amias, se promovează iubirea, bucuria și prietenia, iar bullying-ul și presiunea nu au loc. Echipa școlii are ca scop să ofere o educație personalizată, respectând nevoile și abilitățile fiecărui copil.

© 2023 AMIAS – All Rights Reserved